Eten van Hierboven

Ontbijten

Nadat u uitgeslapen bent staat er een heerlijk, goed ontbijt voor u klaar. Met lekkere producten, waar mogelijk met biologische- en/of streekproducten. In de opkamer heeft u alle tijd en rust om van alles wat het ontbijt u biedt te genieten.

Lunchen

Lunchen of een lunchpakket mee voor onderweg? Wij verzorgen het graag voor u. Een meeneemlunch kost €7,50 p.p., een uitgebreide lunch in de B&B kost €12,50 p.p.

Dineren

De kokHoe heerlijk is het niet om na uw reis, wandel- of fietstocht bij ons aan te komen en lekker niets meer te hoeven. Aanschuiven en lekker eten! Daarom bieden we u de mogelijkheid om bij ons te dineren. U kunt zelf kiezen hoe u dit wilt doen. Wij koken er een lekker potje van!

Eet mee met de pot:  een lekkere en gezonde maaltijd:       € 15,-

Het menu van Hierboven: een heerlijk, puur drie-gangen seizoensmenu gecreëerd met de passie van hierboven:      € 25,-

Heerlijks van Hierboven 

Alle mogelijkheden in en om onze B&B. Lekker barbecueën met familie en vrienden? Wij doen jullie graag een aanbod op maat. Wij serveren u graag een hapje en een drankje. Er is een goed gevulde minibar aanwezig met onder andere biologisch Gulpener bier, kleine flesjes wijn, flesjes sap, en in de zomer heerlijk boerderij ijs van ijsboerderij de Saks. Bestel ook eens een lekker kaasplankje of wat zoutjes of chips. Er is altijd wel iets lekkers in huis.

Dineren in de tuinOntbijten