Prijzen

Overnachtingen

Overnachting 1 persoon:                           € 55,-

Overnachting voor twee personen:         € 75,-

Famliekamer: overnacht met uw gezin / familie in onze familiekamer. Er is een twee persoonsbed, 2 eenpersoonsbedden en ruimte voor babybedjes. Vier personen 110 euro per nacht.

Groepen: Je kan ook de gehele B&B huren, 2 kamers, badkamer en de huiskamer tot jullie beschikking. Prijs voor 2 nachten is € 285 ,- voor 4 personen. 

Alle prijzen zijn inclusief heerlijk uitgebreid ontbijt. Exclusief 1,10 toeristenbelasting per persoon per nacht.

Eten bij Hierboven 

Meeneemlunch:                €7,50 p.p.

Uitgebreide lunch:            €12,50 p.p.

Mee- eten met de pot:     €15,00 p.p.

Drie gangen diner:            €25,00 p.p.

Er is een goed gevulde minibar aanwezig met onder andere biologisch Gulpener bier, kleine flesjes wijn, flesjes sap, en in de zomer heerlijk boerderij ijs. Bestel ook eens een lekker kaasplankje of wat zoutjes of chips.

Retraitearrangement

Onze plek is uitermate geschikt om je een paar dagen terug te trekken. Deze dagen kunnen gebruikt worden om uit te rusten, te reflecteren, inspiratie, op te doen en te ontspannen. Het retraitearrangement is uiteraard helemaal in te richten naar uw eigen wensen.

Retraite: Twee nachten voor 1 persoon, natuurlijk met heerlijk ontbijt, maar ook met één keer lunch en twee keer avondeten:      € 150,-

Wandelarrangement

Twee overnachtingen voor 2 personen in een van onze sfeervolle kamers, we zorgen 2 keer voor een heerlijk ontbijt en meeneem lunch. Twee avonden eet u mee met de pot.  € 220,-

Er is nog veel meer mogelijk!

Wij zijn beheerders van het Koloniekerkje, naast de B&B. De kerk is geschikt voor huwelijksvoltrekkeningen, familiefeesten, concerten, congressen en exposities. Neem contact met ons op voor een aanbod op maat of kijk op de website van het Koloniekerkje.