Reserveren

Reserveren kan door direct door het formulier in te vullen. De agenda is bijgewerkt en uw reservering kan dus altijd doorgaan. Bij opmerkingen kunt u uw overige wensen aangeven zoals lunch of diner. U kunt ons ook altijd bellen op 0521-850646 of 06-44850762 of mailen op info@hierboven.nl. Alvast van harte welkom!

Kamerprijzen - incl .ontbijt, excl. € 1,10 toeristenbelasting p.p.p.n.

1 persoon: € 59,00

2 personen: € 75,00

Familiekamer op basis van 4 personen: € 110,00

Extra persoon: € 17,50

Aanbieding: gehele B&B, twee nachten, 4 personen: € 285,00

Maak direct een reservering

B&B Hierboven Aanbieding – hele B&B tot uw beschikking!

Twee nachten op pad met het hele gezin...met opa en oma erbij...

...Of een weekendje weg met een groepje vriendinnen...

...Misschien als twee bevriende stellen op pad? Maak nu gebruik van deze aanbieding!

De hele bovenverdieping staat tot jullie beschikking!

Een ruime 2 tot 3 persoons zit-slaapkamer en een familiekamer voor maximaal 4 personen. Daarnaast ook nog een gezellige woonkamer/ eetkamer en een fijne badkamer. Inclusief een heerlijk ontbijt, onbeperkt koffie en thee en vers fruit op tafel. Handdoeken en badjassen liggen klaar. Er is een kast vol met spelletjes, boeken en tijdschriften. Buiten is een ruime tuin waar gevolleybald, gevoetbald, geschommeld, en op de trampoline gesprongen kan worden, maar waar je ook heerlijk kan zitten! Je loopt zo het bos in achter ons huis.

Er zijn prachtige korte en lange wandelingen te maken in de omgeving. We hebben veel informatie over alles wat er in de omgeving te doen is.

Een heerlijk uitje voor jong en oud! Onbezorgd een weekendje weg, nauwelijks zelf spullen meenemen en geen eindschoonmaak die je moet doen! De luxe van een hotel en het gemak van een eigen huisje. Welkom bij B&B Hierboven.

4 Personen 2 nachten € 285,00

6 personen 2 nachten € 355,00 (dat is nog geen 30 euro pppn!)

Voor elke extra persoon komt er € 17,50 pppn bij. 

Extra nacht bij te boeken (4 personen 142,50) Met hemelvaart en pinksteren alleen te boeken voor 3 nachten.

Deze aanbieding kan nu geboekt worden voor januari tm april! Boek snel!

Eten van Hierboven

In overleg verzorgen wij ook graag uw diner! Een heerlijk 3 gangen diner voor 25 euro pp of een lekkere mee-eten-met-de-pot voor 15 euro pp. Kinderen tot 10 jaar 50% korting op het diner. U kunt heerlijk rustig tafelen, ook als de kinderen er al klaar mee zijn, dan gaan zij lekker spelen!

In de eetkamer vind u allerlei lekkers van ambachtelijke sapjes, frisdranken, bier en lekkere wijnen tot zoete en hartige versnaperingen en heerlijk ijs uit de streek! Dit kan tegen meerprijs genuttigd worden.